Видео

Блок 42 – S02E01 – ВИДЕО

Блок 42Проблемите в ромския блок 42 нямат край. Поредните изгонени некоректни длъжници имат да дават на общината между 300 и 3 000 лева. Новонастанените са коректни, но според съседите им не за дълго. Какво се случва в квартал „Орфей“ вижте във видео репортажа.

Проблемите в ромския блок 42 нямат край. Поредните изгонени некоректни длъжници имат да дават на общината между 300 и 3 000 лева. Новонастанените са коректни, но според съседите им не за дълго. Какво се случва в квартал „Орфей“ вижте във видео репортажа.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Doc
Doc
05.10.2010 16:15 16:15

Хаха … Значи циганите си мислят, че като гласуват за кмета, и това автоматично означава да не плащат сметки и да им влизал в положение, Браааааво бе. Че дайте всички да гласуваме за кмета и после никакви данъци и нищо да не плащаме на общината. Убийствена логика наистина

Back to top button