Видео

Смърт в планината – ВИДЕО

Кичка Павлова загина на МонбланЗагиналата в понеделник при изкачване на връх Монблан българка не е била опитна алпинистка, а по-скоро запалена туристка. Това разказаха алпинисти от Хасково. Кичка Павлова дълги години се занимавала с туризъм, но никога не била се изкачвала на толкова високи върхове.

Загиналата в понеделник при изкачване на връх Монблан българка не е била опитна алпинистка, а по-скоро запалена туристка. Това разказаха алпинисти от Хасково. Кичка Павлова дълги години се занимавала с туризъм, но никога не била се изкачвала на толкова високи върхове.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
калина
калина
31.08.2011 19:56 19:56

Много и беше смешно на едната госпожа.Кажете едно бог да я прости,селяци.Тя ви слагаше в малкия си джоб и по интелект и по всичко.Най-важно е да си човек!Нещо,което вие сте забравили.
Кичка,ти беше пример за нас!

Анонимен
Анонимен
31.08.2011 21:56 21:56

Не й е смешно, просто се е притеснила веорятно и затова се усмихва така

Nikata kaza
Nikata kaza
01.09.2011 17:00 17:00

🙁

Аня
Аня
01.09.2011 22:36 22:36

Кичето беше невероятен човек, обичаше живота с неговите предизвикателства и мечтаеше да изкачи Мон Блан – изгоря, сбъдвайки мечтата си. Нека почива в мир!
Тя имаше много приятели, имаше голямо сърце, раздаваше се, пееше, пишеше, разказваше увлекателно, готвеше вкусно, интересуваше се от толкова много неща, отличаваше се от сивата маса, светеше със собствен ореол! Беше верен приятел.
Ще ни липсваш много! Светла ти памет, Киче!!!

Back to top button