Видео

Краят на митница Свиленград?

Има идея да бъде закрита митница СвиленградБъдещото съществуване на митница „Свиленград” е под въпрос. Това заяви директорът на Агенция „Митници” след като се запозна с резултатите от тестовете за лоялност на служителите. Възможно е най-големият сухопътен митнически възел да бъде преструктуриран и отделни звена да преминат към Пловдив и Бургас.

Бъдещото съществуване на митница „Свиленград” е под въпрос. Това заяви директорът на Агенция „Митници” след като се запозна с резултатите от тестовете за лоялност на служителите. Възможно е най-големият сухопътен митнически възел да бъде преструктуриран и отделни звена да преминат към Пловдив и Бургас.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Христов
Георги Христов
01.06.2012 12:20 12:20

В случая ако от Агенция Митници желаят да въведат въобще някакъв ред и законност в Митница Свиленград-действително трябва да започнат уволненията от началника на митницата. А има един много прогресивен начин за подмяната почти на цялата администрация и след това в преустройството на митнически бюра. В област Хасково -във всички работещи фирми има много отговорни и добри специалисти,които отговарят точно за износа и вноса и работят почти с всички митници в България. От тях напълно са подходящи да заемат местата на уволнените от Свиленград…..

ianchev
ianchev
02.06.2012 6:29 6:29

VSI EDIN DOL

Back to top button