Видео

Схема за пълномощни – ВИДЕО

Инвалиди дават пълномощни срещу париТема с продължение. Преди две седмици ви разказахме за сляп мъж от дома за стари хора в Хасково, който се оказа собственик на луксозен автомобил, без да подозира. След като скандалът беше огласен, в дома започна вътрешна проверка. Тя установи, че преди повече от десетилетие в дома е действала схема, при която служители са посредничели на външни хора да получават облекчения за автомобили и телефони срещу пълномощно от инвалидите.

Тема с продължение. Преди две седмици ви разказахме за сляп мъж от дома за стари хора в Хасково, който се оказа собственик на луксозен автомобил, без да подозира. След като скандалът беше огласен, в дома започна вътрешна проверка. Тя установи, че преди повече от десетилетие в дома е действала схема, при която служители са посредничели на външни хора да получават облекчения за автомобили и телефони срещу пълномощно от инвалидите.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2012 21:17 21:17

Много автомобили се движат съ стикери на стъклото че са инвалидни,но по закон стикерът трябва да бъде в горния десен ъгъл на предното стъкло,под него доло трябва да има лепенка с имената на инвалида.Втората я няма никаква.А от тия инвалидни колиц,например има и ДЖИПОВЕ слизат костюмари,здрави,прави,нахални и т.н.Къде е КАТ защо не вкарат нещата в ред?Излиза че сме държава на инвалидите…

Back to top button