Хасково

Над 130 от Сухопътни войски пеят и танцуват в Хасково

Военни, илюстрацияКомандирът на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев ще бъде гост на заключителния концерт на самодейните състави към военните формирования в цялата страна. Културната проява ще се състои в сряда от 14 часа в зала „Недялка Симеонова“ на Бизнесцентъра, а неин домакин е хасковското поделение 52740.

На сцената ще излязат финалистите от проведените през март прегледи на художествената самодейност по поделенията, а сред тях ще бъде излъчен победителя за тази година.

Свои представители в заключителния концерт ще изпратят 61-ва Механизирана бригада – Карлово, Втора лека пехотна бригада – Стара Загора, 4-ти Артилерийски полк – Асеновград, 55-ти инженерно-сапьорен полк – Белене, 110-ти Логистичен полк – Пловдив, Центъра за подготовка на танкови подразделения в Сливен и 68-ма Бригада специални сили – Пловдив.

Пред комисията от командването на Сухопътните войски ще се изявят 133-ма участници, които ще покажат своя талант в областта на хоровото и народно пеене, танците и рецитирането.

На концерта са поканени областният управител Ирена Узунова, кметът на община Хасково Георги Иванов, както и всички граждани. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button