Видео

Спирачния път в жегата – ВИДЕО

Експеримент в жегатаКак жегите се отразяват на възможността на автомобилите да спират навреме, за да предотвратят инциденти? На този въпрос ще се опита да отговори експериментът, който направихме заедно с автомобилен състезател.
 

Как жегите се отразяват на възможността на автомобилите да спират навреме, за да предотвратят инциденти? На този въпрос ще се опита да отговори експериментът, който направихме заедно с автомобилен състезател.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
auto bild
auto bild
16.07.2012 15:54 15:54

в това което правите няма никакъв професионализъм, като се почне от избора на място за теста…най-неподходящото, следва избора на автомобил….не всеки кара S classe…масовите автомобили в Бг не са с 18′ гуми и огромни спирачни дискове….а този автомобилен състезател го чувам за първи път…направете тест с няколко различни автомобила…или решихте от няма и какво да направим новина…..аматьори

Haskovo.info
Haskovo.info
16.07.2012 15:58 15:58

Ние не претендираме за професионално направен тест, затова и в текста казваме, че резултатите не са представителни, защото има много условности. Целта беше просто да се провери дали температурата влияе на спирачния път. Не сме подбирали специално нито автомобила, нито мястото. Разликата в спирачния път е достатъчно голяма, за да може да се твърди, че температурата оказва влияние. От там нататък всеки може да си прави изводи за себе си. Това беше и целта на експеримента.

auto bild
auto bild
16.07.2012 16:16 16:16

следващия път като правите подобно нещо го обмислете по-добре а не както си стоите на кафе да ви хрумне някоя идея и да тичате да заснемете видео…направете малко подготовка на всичко и обмислете детайлите….защото иначе се получава това което сте направили….едно голямо нищо….разбрахме че на колегата мерцедеса спира и спирачките му са в ред….за разлика от 2/3 от автомобилите в областта….чийто собственици не си правят труда даже да си купуват гуми а карат с някакви сликове…и очакваш спирачен път

Back to top button