Любопитно

Богдан Боев откри фотоизложба в Димитровград

Фотоизложбата „Тракия – дивата природа в кадър“ на фотографа Богдан Боев беше открита в изложбената зала на КДК в Димитровград, съобщават от РИОСВ – Хасково.

Експозицията се организира от секретаря на читалището в село Райново Митко Желязков.

Директорът на екоинспекцията Мариана Вълчева представи фотографа и сподели забавни моменти от съвместната им работа по популяризиране на дивата природа в България. Сред гостите бяха Стойчо Стойчев от Българско дружество за защита на птиците и д-р Руско Петров от Спасителен център за диви животни – Стара Загора.

Богдан Боев е един от най-добрите уайлдлайф фотографи в България. „Страстта ми по фотографията на диви животни започна като хоби през 2007 година, но се превърна в моята нова професия, след като приключих със 17- годишната си баскетболна кариера. Сега работя като водач на турове, свързани със снимането на диви животни. Открих магията на общуването с дивата природа още съвсем малък в родния ми град, край река Марица“, разказа фотографът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button