Регион

Сгащиха крадец в димитровградска изба

Полиция, архив35-годишен димитровградчанин е задържан в момент на кражба, съобщават от полицията.

Снощи в 21.10 часа на спешния телефон е получен сигнал за съмнителен шум в избено помещение на улица „Добри Чинтулов“ в Димитровград. Незабавно е изпратен автопатрул, който задържал в мазето познатият на органите на реда мъж, опитал се да открадне части от ел. проводници и различни шлосерски и дърводелски инструменти. Мъжът е задържан до 24 часа, образувано е бързо производство.

Вчера в РУП-Димитровград е получено съобщение от служител на ЕВН, че е установил незаконно прикачване към електропреносната мрежа на улица „Марбас“ чрез поставяне на мост на електромера, с което е създадено условие за неотчитане на потребена ел. енергия. Образувано е досъдебно производство.

17 грама златни накити са станали обект на домова кражба. Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Стара планина“ в Хасково, след като е счупило патрона на входната врата. В РУП-Хасково е регистрирана и кражба от микробус Киа, паркиран на улица „Пловдивска“. След счупване стъклото на предната лява врата са откраднати комплект от 21 гаечни ключа. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button