Хасково

Хасковлии играят с касови бележки за 11.2 млн. лв. в лотарията на НАП

60 нови потребители от Хасково се включиха през юли в Лотарията на НАП и Министерството на финансите с касови бележки.

3753 са вече феновете на играта от Хасково и областта, а регистрираните от тях бележки надхвърлят 11.2 млн. лв. 81 от състезателите за награда в региона пък участват в Лотарията чрез мобилното приложение, което приходната администрация предложи на клиентите за улеснение. То може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Да се участва в Лотарията може също така чрез профил в сайта www.kasovbon.bg и чрез информационния телефон на Агенцията 0700 18 700.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че всяка седмица един участник печели нов смартфон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Другите му характеристики също са впечатляващи. Телефонът разполага с батерия от 4000 mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G.

След броени дни – на 8 август ще бъде изтеглена и поредната месечна награда. Тя е 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button