Хасково

Проливен дъжд пак наводни булеварди в час пик, закъсаха и коли

Проливен дъжд за пореден път наводни този следобед булеварди в Хасково. 11.8 литра дъжд на квадратен метър се изляха за кратко над областния град, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория.

Дъждът съвпадна с час пик, в който много хора се прибират от работа. Въпреки че преди седмица шахтите бяха почистени в Хасково отново имаше наводнени места.

Порой

Сред тях бе и традиционно проблемното по бул. „България“ след Младежкия център, както и на отсрещната страна на пазара. Търговци се оплакаха, че две от шахтите до самите маси са запушени от 5 г. В същото време на отсрещната страна хората отново сами отпушваха затлачените с листа шахти.

Порой

Хасковските метеоролози допълниха, че днес максималната температура е стигнала 23.2 градуса, измерена в 15:15 часа. Малко след 17 часа градусите вече бяха 16.2. Очакванията са дъждовното време да отмине през утрешния ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Експерт
Експерт
04.10.2016 19:19 19:19

Не е от шахтите, драги ми, а от наклона на терена. Това е най-ниското място в града

Back to top button