Именуват 163 улици във вилни зони и хасковски местности

Хасково
Улица

Кметът Добри Беливанов предлага с докладна за майската сесия именуване на 163 улици в жилищните райони “Каменец”, “Куба І и ІІ”, “Орфей”, “Изгрев”, кв. “Република” и в местностите “Кекличево стопанство І и ІІ” и “Дерекьой топра” – северно от кв. “Бадема” и западно от ул. “Места” в Хасково.

В общината са постъпили множество запитвания и искания за издаване на удостоверение за актуален адрес на живеещи в посочените райони и местности.

В жилищните райони “Каменец”, “Куба І и ІІ”, “Орфей” и “Изгрев” именуването е извършено съобразно одобрените планове за улична регулация на съответните райони.

За местностите “Кекличево стопанство І и ІІ” и “Дерекьой топра” няма одобрени планове за улична регулация и именуването е извършено съобразно съществуващите пътища, където има постоянно живеещи граждани.

За кв. “Република” има одобрен план за улична регулация, който е с по-малък обхват от съществуващата пътна мрежа. Именуването на улиците е извършено съобразно съществуващите на място пътища.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.