Регион

Хванаха 31-годишен със 700 грама трева, откриха нива с коноп край Арда

700 грама канабис са иззети, след проверка на криминално проявен от симеоновградското село Тянево, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера униформени са проверили 31-годишният и намерили зелена полиетиленова торба с 5 прозрачни найлонови плика с канабиса, а мъжът е задържан до 24 часа.

29 растения от рода на конопа са открити в землището на маджаровското село Тополово в дере в близост до река Арда. Служители на Гранично полицейско управление – Крумовград, са забелязали три лица, едно от които е 36-годишен мъж от с. Гарваново. Същият е обгрижвал растенията. Останалите двама са успели да избягат.

От проведените издирвателни действия, самоличността на едно от лицата е установена. Това е 31 годишен мъж от маджаровското село Ръженово. Другият беглец все още се издирва.

10 грама марихуана пък е открита в полиетиленов плик, скрит под купето на лек автомобил Опел Корса. В колата са установени две лица, като едно от тях е направило самопризнания, че наркотикът е негов. Това е 18-годишен хасковлия, който е задържан до 24 часа.

2500 цигари без акцизен бандерол са иззети, след извършени проверки от служители на ОДМВР-Хасково и Участък Стамболово. 1360 къса, са открити в личния багаж на две жени на 61 г. и 57 г. от Хасково. Останалото количество, 1140 къса, са открити под двете предни седалки на автомобил, собственост на 46-годишен хасковлия.

1600 саморъчно свити цигари без бандерол и 1 килограм нарязан тютюн, са открити в частен дом на ул. „Картечар“, собственост на 38-годишен хасковлия.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дж.Бонд-джуниър
Дж.Бонд-джуниър
18.09.2017 12:30 12:30

Хванаха международен контрабандист на алкохол ,издирван с ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА от ИНТЕРПОЛ на входа на тоалетната на зеленчуковите пазар с наполовина празно “ пищовче“ мастика без бандерол.
Опасния трафикант е задържан за 24 ч.в ареста-съобщи пресцентъра на ОДП-ХАСКОВО

Back to top button