Важно

Йовчева: Проектът „Говори с властта на ТИ“ изпълни целите си

Заключителната среща по проектаЗаключителна среща по проекта „Говори с властта на ТИ“ се състоя днес в зала „Марица“ на Областна администрация Хасково. По него в продължение на 6 седмици регионалните медии се опитаха да разяснят работата на губернатора и нейните служители.

Убедена съм, че проектът изпълни поне част от целите си и се надявам той да има своето продължение, каза областният управител Райна Йовчева. Представителите на медиите допълниха, че говоренето на ти с властта трябва да продължи и извън рамките на проекта, за да се осигурява достатъчно информация и възможност за диалог с хората. Присъстващите в залата също дадоха добра оценка за свършената работа.

Говори с властта на ТИПредставители на пенсионерски съюзи поискаха областният управител да бъде още по близо до болките им и да търси начини за решаване на проблемите им. Освен безплатно брашно, което бе раздадено на възрастните хора по инициатива на Райна Йовчева, тя да осигури и безплатно олио, пожелаха те.

Директорът на „Социално подпомагане“ Господин Георгиев съобщи, че от утре възрастните хора могат да подават заявления за безплатна почивка по програмата на Социалното министерство. Условието е да са над 65 години и да получават целеви помощи за отопление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button