Важно

Новият директор на МВР Хасково е Петьо Петров, Ненков – в Тополовград

Цветанов, Петров и Ненков

Цветанов, Петров и Ненков

Петьо Петров е новият директор на областната дирекция на МВР в Хасково, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Петров е бил началник на РЗБОП Хасково, а последната му месторабота е в ДАНС. Той е назначен временно до обявяване на конкурс, уточни Цветанов.

Досегашният директор на областната полиция комисар Атанас Ненков вече ще бъде началник на група „Охранителна полиция“ Тополовград. Цветан Цветанов уточни, че назначаването на Ненков е по негово собствено желание.

От днес без началник е и граничният пункт Капитан Андреево. Досегашният заминава за Болярово, Ямболско. Единият от началник-смените на пункта пък е пренасочен към Силистра. Временно ръководството на Капитан Андреево ще бъде поето от заместник-началника.

Цветанов и Димитров

Цветанов и Димитров

Колегите трябва да са спокойни и да знаят, че няма да има политическа намеса в работата им, каза при посещението си в Хасково министър Цветанов.

Той награди младши инспектор Андон Димитров от управлението в Минерални бани с 2 минимални работни заплати. Повод за наградата станаха няколкото случая, в които полицаят отказа подкуп на прегрешили шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
James
James
04.09.2009 20:05 20:05

Евала, махнаха го това некомпетентно леке най – накрая, ама и от системата трябваше да го изритат, все пак се смилиха над него, че нищо не умее да върши…

svsv
svsv
10.07.2011 16:59 16:59

kato e direktor da izprati slujiteli v s.Karamanci na proverka v internet zalata,da vidqt kakvo se slu4va vsqka ve4er.

Back to top button