Важно

Няма да спират тока на неплатилите в срок до края на месеца

Иван Попов и Петър Янков

Иван Попов и Петър Янков

Толеранс от 5 дни ще даде EVN на абонатите си в Хасково, които този месец не успеят да платят тока си навреме. Причината за това са затрудненията, които срещнаха хората и големите опашки пред касите.

От този месец токът вече се плаща само в салоните на Български пощи. Там се изплащат и пенсии и телефонни сметки. Затова в последните няколко дни се виеха дълги опашки. „Парадоксът е, че в град Хасково в момента работят 6 салона с 10 каси, а до края на миналия месец местата за плащане на тока бяха с около 1/3 по-малко“, каза днес ръководителят на отдел „Клиентски сметки“ в ЕVN Петър Янков и допълни, че хората все още не са достатъчно информирани.

„Заради струпването на хора в салоните сме отворили нови каси„, каза заместник- директорът на Български пощи в Хасково Иван Попов. Той допълни, че служителите в Централна поща ще работят с удължено работно време.

От EVN днес съобщиха, че не се наблюдава тенденция на увеличаване на некоректните абонати въпреки кризата в страната. Средно на месец заради неплатени сметки без ток остават между 400 и 700 клиенти.

От EVN припомниха на гражданите, че могат да избегнат опашките като плащат електроенергията безкасово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vassil
vassil
19.11.2009 12:29 12:29

И така понеже вече нямат касиерки на които да плащат заплати и намаляват разходите следователно трябва да намалаят и цената на тока. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

titi
titi
19.11.2009 13:09 13:09

А защо начисляват лихви?
От миналата седмица обикалям с желанието да си платя тока по каси и гишета. Нямаше опашка по-малка от 150 човека. Не съм си го платила в срок по тяхна вина. Снощи след като прежалих два часа свободно време с риск да си хвана някой животински грип към 19 вървях доволно с бележките за платен ток в ръка. А към редовните сметки имаше и начислени лихви. Дали ,,монополиста,, не е измислил друг начин да си събира стотинки от горките си клиенти…

Back to top button