Хасково

Златаровска премия за Николета и Кристияна на дипломирането на Езиковата

167 абитуриенти от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ получиха тази вечер диипломите си на тържествена церемония.

Средният успех на випуска е 5.40. Най-силно са се представили 12 В клас – 5.79.

Носители на Златаровска премия са Николета Дякова и Кристияна Иванова. Награди за постигнати най-високи резултати получиха: по немски език за Симеон Стратиев, английски език – Илия Илиев, испански език – Цветелина Кисьова, френски език – Едже Неджиб, руски език – Нелина Желева, хуманитарните науки – Антоанета Марчева, математиката и природните науки – Диана Запрянова, спорта – Таня Петкова.

Езикова

Ежегодната награда от Митко Василев за изключителни постижения по немски език и за активна социална ангажираност е за Златина Тодева.

Езикова

Наградата за извънкласна дейност на ученик и учител, учредена от Филип Филипов е за Дария Боева и Хрипси Митова – преподавател по изобразително изкуство.

Езикова

Наградата за универсален шампион, учредена от бивши ученици на гимназията от випуск 2003 г. е за Йоана Георгиева с подгласници – Диана Запрянова и Мелиса Алиева. Наградата за универсален шампион сред учителите е за Ива Иванова – преподавател по немски език и Диана Костадинова – химия и биология.

Музикален поздрав отправи певицата Дария Боева от 12 Е клас.

Абитуриентският бал на Езиковата гимназия е насрочен за 14 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Биба
Биба
26.06.2020 20:56 20:56

Тая суха скумрия Мария Виденова какво прави там ?

Батко
Батко
27.06.2020 12:58 12:58
Отговор до  Биба

Мария подпомага гимназията и бъдещото развитие на децата, а вие ?!

Бибо, Бибо
Бибо, Бибо
27.06.2020 9:25 9:25

Мария е чудесен човек и професионалист, а ти си очевидно на ниво селска тояга. Не отравяй празника на децата с простотията си.

Back to top button