Важно

До 5 години газ в целия град, до края на годината в „Орфей“

Васил Василев

Васил Василев

До края на тази година битовите абонати от квартал „Орфей“ ще имат възможност да използват природен газ в домовете си. Това става възможно след като общински съвет Хасково одобри плана за газопреносната мрежа на „Ситигаз“.

Тръбата със синьо гориво от Димитровград до областния център вече се строи. Съвсем скоро ще стигне до северната индустриална зона, обясни хасковският представител на дружеството Васил Василев. Пред общинските съветници той коментира плановете на компанията.

Според тях до 5 години целият град трябва да е обхванат от мрежата, като първо газ ще има за промишлените абонати в индустриалните зони. Поетапно горивото ще стигне и до всеки дом.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nahal
nahal
30.04.2010 14:23 14:23

След като половин България е газифицирана, тръбата дойде и до нашия град…..

Елена
Елена
30.04.2010 17:51 17:51

Ние нямаме канализация, вие за газ ми говорите? Защо не мислите? Кога на улица „Петрич“ ще има канализация, кога същата улица ще се разшири и кога ще заприлича на град? Отговорете на тези въпроси /ако можете/.

потърпевш
потърпевш
30.04.2010 20:21 20:21

газ ще има и на ул петрич/когато ,ламята Г.Иванов .го затворят за винаги в панделата.тогава ще има и на гара движение,на петрич и канализация ще имаме даже.макар че си плащаме адски високите данъци.нито път,нито газ!!!
само данъци за този узунджовски змей.гаден ром.

Анонимен
Анонимен
03.05.2010 15:47 15:47

То не е само улица Петрич.
Всеки ден минавам по минумум 1,5 км черен на който няма вече и асфалт, нямо кой да положи. А данък автомобил го плащам в община Хасково.

Стефка
Стефка
04.05.2010 11:39 11:39

от новината се разбра че града ще се газифицира от Димитровград, а мога ли да запитам тец Хасково , какво ще става с него след развалянето. Нима не беше за газифицирането на кв. Орфей и Куба.Нещо повече по темата – ТЕЦ

Back to top button