Хасково

Отвориха първите магазини в ЦУМ-а, заработиха и фитнес залите в Хасково

От днес със заповед на здравния министър се възобновява работата на търговските центрове и МОЛ-овете.

Това става при спазване на противоепидемичните мерки. Децата могат да ги посещават, само ако са придружени от пълнолетен.

След двумесечно прекъсване тази сутрин отвориха първите магазини в хасковския ЦУМ. До ескалатора е поставена табела с противоепидемични мерки. В един от магазините за дрехи се радваха и на първите си клиенти, а служителките трескаво подреждаха стоката. В комплекса има и празни помещения, които се отдават под наем.

Магазини

От днес имат право да работят и фитнес залите, които сащо бяха затворени в края на ноември. Те трябва да са с до 50% от капацитета на помещенията. Големите фитнеси в Хасково отвориха рано сутринта, а първите клиенти подновиха тренировки.

Магазини

От 1 февруари също така се разрешават посещенията в кината, както и участието в занятия на творческото, танцовото и музикалното изкуство, при използване на 30% от капацитета на помещения и спазване на физическа дистанция.

Ресторантите и кафенетата се очаква да отворят от 1 март при 50% капацитет.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button