Любопитно

„Хасково рок“ събра 3 297 лв. за инструменти на таланти и 654 лв. за малкия Гого

3 297 лв. са събрани от каузата „Купи тениска – подари мечта“ на фестивала „Хасково рок“, който се проведе в петък и събота на площадка „Спартак“. Днес в общината бяха отворени кутиите със средствата.

За фестивала бяха предвидени 300 тениски. Както Haskovo.info писа, те бяха разпродадени в началото на съботната концертна програма. Със средствата ще бъдат купени музикални инструменти на талантливи младежи, като проучването им вече е започнало. 654 лв. бяха събрани от кутиите за лечението на малкия Гого.

Рок

На „Хасково рок“ забиха CATORGA, Jeremy?, Стенли, Тома, SEVI, „Хангар 42“ и Милена. Вокалистът на „Хангар 42“ Боян Гегов каза, че 90% от изпълнителите вече са го потърсили, за да благодарят за перфектната организация, която беше поделена между групата и общината.

Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Изкупиха благотворителните тениски на „Хасково рок“

„Хасково рок“ стартира с две благотворителни каузи – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button