Важно

Топ новините на 2010-та: Магазини, дългове, убийства и взривове

Топ 10Метро идва в Хасково, От утре строят Пени Маркет, Кауфланд подарява дини – това са заглавията на най-четените новини през 2010 година в Haskovo.info. Трите новини с по-горните заглавия са съответно на първо, второ и трето място по брой на отваряне от посетителите на сайта.

На четвърта позиция е темата за искането на НОИ майките да връщат пари, получени за отглеждане на деца до 2-годишна възраст заради това, че малчуганите са записани на ясла. Тя гръмна през май, когато за първи път властите започнаха да прилагат текст от 2006 година, за да съберат пари в бюджета.

Все пак няма как криминалните новини да не са сред челните места по предизвикан интерес. На пето място е видео репортажа от кървавата драма в Димитровград, където 54-годишен охранител застреля бащата и бабата на жена си и сложи край на живота си.

В топ 10 на читателската класация за 2010-та влизат и видео репортажите от събарянето на ТЕЦ Хасково (тук и тук ), от среднощната полицейска акция в Харманли, от ралито в градски условия и от катастрофата с пет коли през лятото, при която загинаха двама, а шестима бяха ранени.

През 2011 година Haskovo.info ви желае повече хубави новини, щастливи моменти и усмихнати дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button