Важно

Топ новините на 2011-та: Катастрофи, убийства и успехи

Топ 10 на новините в Haskovo.infoТрадиционно на границата между годините правим равносметка за случилото се през последните 365 дни. Ред е на класацията на новините в Haskovo.info по броя на прочитанията.

През 2011-та година в Haskovo.info сме публикували над 3 500 новини и близо 200 видео репортажа от най-значимите събития в Хасково и региона. След като през 2010-та преобладаваха темите за нови търговски обекти и катастрофите и през 2011-та се запазва тенденцията трагичните теми да са най-четените. Това са и най-коментираните и споделяни в социалната мрежа статии. Все пак при споделянето във Фейсбук освен трагичните теми приоритет имат новините за младите таланти и за различни награди и конкурси, свързани с Хасково.

На първото място в класацията на най-четените новини е тази за жестокия инцидент на пътя Хасково – Димитровград през февруари – Зверска катастрофа, двама загинали. Грипна ваканция в Хасково и Димитровград и Симеоновград – втората по прегледи новина е от същия месец, но поне не е от серията трагични. От тях обаче са третата и петата – Убитият Христо дължал пари на убиеца си – лихвар и видеото по темата – Убийство заради лихви – ВИДЕО. Четвърта е 18-годишно момиче се обеси в къщата на баща си.

Класацията продължава с още няколко катастрофи: Тир блъсна и уби 35-годишен пешеходец на „Пети километър“, Симеоновград изпрати жертвите на жестоката трагедия, БМВ се заби в магазин на моста до пазара, трима в Спешното, Един загинал и един в кома след катастрофа до Динево.

Серията „лоши“ новини приключва с финала на ТОП 10. Там е новината за хасковлията Атанас Атанасов, който спечели състезание в София – Хасковлия се оказа с най-мощен автомобил.

И накрая нещо любопитно – най-четената новина за всички времена в Haskovo.info е за провалилия се проект за Mall Haskovo – Вдигат Mall Haskovo на четири етажа за 22 милиона евро. Строителството на търговския комплекс бе спряно заради претенции на съседи по парцел само няколко месеца след обявяването на проекта.

През 2012-та година си пожелаваме повече от новините, които не влизат в класацията за най-четени, но носят радост на хората :)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button