Видео

По заплата на ден от рушвети – ВИДЕО

Митничари в ареста за подкупиОсем служители на митница Свиленград остават в ареста с повдигнати обвинения след операция „Митница” на граничния пункт Капитан Андреево. Сред тях е и бивш заместник-началник на митницата. Задържаните са част от група, която събирала подкупи от преминаващите шофьори, които след това си разпределяли.

Осем служители на митница Свиленград остават в ареста с повдигнати обвинения след операция „Митница” на граничния пункт Капитан Андреево. Сред тях е и бивш заместник-началник на митницата. Задържаните са част от група, която събирала подкупи от преминаващите шофьори, които след това си разпределяли.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
selena
selena
02.08.2012 17:03 17:03

vseki den da ima operaciya,sista ste si e po zaplata na den mnogo tocno e kazal ministirit,idioti nyama da se naedat,poznavam mitnicari s deset luksozni koli i vili,tova e samo v bilgariya nemoje nikide drugade v evropa tryabva do edin da gi uvolnyat,i samo anglicani ili nemci da sa na kap.andreevo mitnicari

selena
selena
02.08.2012 17:20 17:20

nay korumpiranite mitnicari sa na gr.kontrol kapitan andreevo granitsata koyato pravi mitnicarite miliarderi a nyakoi hora nyamat cent za hlyab,tam vseki den da ima predlagam az operacia,ili taka ili vin ot evropa

Back to top button