Важно

Хасковските депутати за оставката на кабинета Борисов

Хасковските депутатиКато неизбежен ход от страна на Бойко Борисов определиха хасковските депутати подаването на оставката на кабинета.

Haskovo.info потърси първите им коментари след депозирането на оставката.

Свързахме с представители на всички партии, които имат избрани депутати от Хасковска област.

 

Иван Петров – ГЕРБ
– Това е достоен ход на премиера. В крайна сметка виждаме какво е състоянието, протестиращите хора, естествено с основателни причини. Борисов винаги е показва съпричастност към органите на реда, както и той каза – няма да позволим да се лее кръв. Оставката, макар и изненадваща, е достойна, защото не бива да позволим да продължи този процес на улични протести. От тук насетне избирателят има думата, нещата вървят към предсрочни избори, които ще покажат дали народът ще оцени това, което сме направили през последните години.

Емилия Масларова – Коалиция за България
– Това е нещо безкрайно закъсняло, защото чашата преля. Срещу силово, агресивно и некомпетентно управление не може да се издържи. Ако бъде приета оставката, което поставям под съмнение, ние няма да приемем мандат за ново правителство. Остават 4 месаца и ще бъде сериозно изпитание за всички, но се страхуваме от манипулиране на изборите. Няма по-велико нещо от народа – той с разума си и мъдростта си, дори и с огорчението си ще прецени какво да се случва от тук нататък. Но не трябва да се отива към анархия и трябва да се гледа трезво на нещата.

Гюнер Сербест – ДПС
– Както лидерът ни Местан каза в Хасково „Бойко, иди си с мир!“, това се случи. Виждаме, че по улиците нещата не са добре. това говори, че има провалено управление. Оставката е подадена, но в България всичко е под съмнение и ще видим утре какво ще стане на гласуването. Реално трябва да се каже, че проблемът е с доходите на хората. 4 години има замразяване на всички доходи и на фона на всичко това хората няма как да посрещнат нуждите си. Нашият лидер призова никоя партия да не прави опит за съставане на правителство, това ще бъде губене на време, най-добре президентът да обяви служебно правителство.

Станислав Станилов – Атака
– Когато имаш такова управление, стигаш до тук! Когато се опитваш за заблуждаваш народа, че България ще бъде туристическа страна и магистралите ще донесат инвестиции, ще получиш възмездие. Оставката за България е закъсняла, а за Бойко Борисов е навременна, защото ако беше останал, щеше да се срине, така че нямаше да влезе в парламента. Това е опит да остане на политическия хоризонт. Страната остава в тежко положение и единствено служебен кабинет с представители на протестиращите е изход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
chovek
chovek
20.02.2013 15:09 15:09

Ако някой ви каже, че Атака е партия, която мисли за народа, не му вярвайте!Ако друг ви каже, че Емилия М. е нещо повече от крадла, не му вярвайте!

nedowolen ot parlamenta
nedowolen ot parlamenta
21.02.2013 8:53 8:53

do Maslarova,
Хайде стига вече си гледала да те изберат,не ти ли стига толкоз години да крадеш!И какво?ако не те изберат пак ще кажеш че са манипулирани изборите!Вие куминистите сте много изобретатрлни,все някой трабва да ви е виновен за вашите неуспехи?Идете си вече?живеем в демократична държава и без вас вечв държавата трябва да успява!Не си преписвайте успехи!вън от парламента!Ти вече не си за там,а за в къщи!Там сигурно ще те изберат и ще бъдеш полезна за тях!

Анонимен
Анонимен
20.02.2013 19:50 19:50

stiga s tezi grabiteli , newata we se poopravqt samo togava kogato vsihki ,koito sa krali ,grabili ,za da se oblawat te si varnat vzetoto
.Za tova trqbva narodat da se bori ,ako we da ima boi i razstrel za tezi .,no nii balgarite sme pokorniwi
i s wenata na vsihko trqbva da deistvame za da si varnat kradenoto inahe nqma kak da stane
i da ima kontrol za vsihko

DELCHEVA
DELCHEVA
20.02.2013 19:01 19:01

a be hora tyk ne stava vapros za partiite……….harata gladyvat, za kakvo rabotim za smetki.vseki edin ot tezi tai nare4eni politici sa si opleli ko6ni4kite – tragnali sme da si vra6tame BOIKO.kakvo dobro vidqh me samo magistrali stroqh me 4e asvlt QDELI se.SABODETESE

smetka za tok
smetka za tok
20.02.2013 18:39 18:39

смях

гост
гост
20.02.2013 18:38 18:38

и сега какво,да не мислите,че Станишев ще увеличи пенсиите ,ще намали цената на тока, ще намали пенсионната възраст.Европа няма да позволи да се намали пенсионна възраст и пари за пенсии НЯМА,трябва да извадят от тези пари,които натрураха за тези 22 години на нашия гръб

123
123
20.02.2013 17:18 17:18

Хасковските депутати – вятърът ги клати!

Диана
Диана
20.02.2013 15:43 15:43

Г-н Станилов /агент от комунистическите служби/, вие какво направихте за Хасково през целия си мандат? Дойдохте ли да видите гражданите от Хасково от какво имат нужда? Защо подкрепяхте и продължавате да подкрепяте Бойко Борисов и да се правите на ощипана мома? Спуснаха ви като парашутист в листите на Атака за да станете депутат, а тукашните лидери Майоров и Лозева изкарахте предатели. Волен и Атака си заминават заедно с правителството което подкрепяха. Стига вече двуличие!

Христо Илиев
Христо Илиев
20.02.2013 15:35 15:35

Вижте особено днес и социолози и политолози вместо директно да коментират провалилото се и некомпетентно и вредно управление на ГЕРБ – те започват да размиват ВИНАТА и към други политически сили- например пак бил виновен СЕРГЕЙ. А всички знаем,че за тези 23 години единствено Сергей и Емилия Масларова проведоха най-добрата СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА и увеличиха за 4 години пенсиите с 83 % плюс всички социални плащания и помощи. А за магистралите на Бойко давам следният пример : Нито една цялостно завършена магистрала е налице,дори магистрала Марица -за която Цветанов каза че до края на годината ще бъде пусната- отсечката от Харманли до Свиленград- /едната лента още се строи/а от Харманли до Димитровград още през лятото всичко е спряно…..

Анонимен
Анонимен
04.03.2013 18:29 18:29

До МАСЛАРОВА, ти какво направи за ХАСКОВО преди 23г. хвашташе окото сега и за това не ставаш не се ли ояде вече погледни се цялата вониш на ………..,нямаш ли доблест,не се показвай…аре освободи ни от твоето присъствие не те искат вече,марш от землянката

Back to top button