Важно

Образование, романтика и трупове в топ 10 на най-четеното за годината

ТОП 10Учениците и темата „Образование“ изместиха труповете от първите места в традиционната за края на годината класация Топ 10 на най-четеното в Haskovo.info. На 31 декември както винаги обръщаме поглед назад, за да видим кои са темите, вълнували читателите най-много. За първи път тази година в челните редици броят на лошите новини е по-малък, като сред тях присъстват доста теми от живота на учениците като например отразяването на първия учебен ден и завършването на абитуриентите в хасковските гимназии.

На първо място сред най-четените статии с над 10 000 прочитания е писмото на родители от училище „Иван Рилски“ в Хасково, които се оплакват от образователната система в сраната ни – Родители на ученици от ОУ „Св. Иван Рилски“: Спасете децата ни!

На второ място е репортажът от акцията по залавяне на учителя от гимназията по механоелектротехника, който беше обвинен в съучастие в телефонна измама – Телефонен измамник задържан след зрелищна акция в центъра на Хасково.

Романтиката е заела третата позиция в Топ 10 на най-четените публикации тази година – Влюбен украси Ротондата с булчински воали.

Ето и пълната класация Топ 10 за 2013 година в Haskovo.info:

  1. Родители на ученици от ОУ „Св. Иван Рилски“: Спасете децата ни!
  2. Телефонен измамник задържан след зрелищна акция в центъра на Хасково.
  3. Влюбен украси Ротондата с булчински воали.
  4. Убитият хасковлия е Джони Американеца, задържаният – Анастас Симеонов
  5. Учебната година започна с малко моркови и много близнаци
  6. Трима мъже загинаха в зверска катастрофа край Пъстрогор
  7. 23-годишен загина при челен удар на пътя за Баните
  8. Връчиха призовки на абитуриенти, хвърлят димки, пръскат с бира
  9. 150 майки поискаха оставката на кмета
  10. 18-годишен уби момиче пред погледа на 3-годишно дете

Посещенията в Haskovo.info през 2013-та продължиха да се увеличават. За последните 365 дни те са над два милиона и половина, от които половин милион уникални  посетители. През годината са прегледани близо 8 милиона страници в Haskovo.info, като средно посетителите са прекарвали около 3 минути в сайта. Увеличават се посещенията от социални мрежи, броят им за годината е около половин милион.

През 2014-та година си пожелаваме повече посетители и повече добри новини, които да попадат в класацията за най-четеното през годината, а на всички читатели – по-добра и изпълнена с много радости година!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button