Хасково

Убитият хасковлия е Джони Американеца, задържаният – Анастас Симеонов

УбийствотоОткритият вчера следобед край село Пчелари труп е на 53-годишният Георги Георгиев, по-известен като Джони Американеца, научи Haskovo.info. Последно той се е занимавал с внос на автомобили от Австрия.

Както вече писахме, трупът е бил със счупен гръбнак и множество наранявания. По-късно от МВР официално съобщиха, че тялото е открито под мост на пътя между селата Маджари и Пчелари. Мъжът е бил в неизвестност от 1 януари и е обявен за издирване по молба на жената, с която живее на съпружески начала. По тялото има лицеви рани в областта на челото от удар с тъп предмет или от падане от височина, вследствие на което има счупване на гръбначния стълб.

За убийството е задържан Анастас Симеонов от Хасково. Двамата са били приятели по чашка. Предполага се, че убийството е извършено именно след поредния запой в дома на заподозрения в центъра на Хасково, а впоследствие трупът е бил захвърлен по-късно.

Тази сутрин криминалисти от Областната дирекция на МВР в Хасково и съдебният лекар д-р Христо Еленски извършиха повторен оглед в жилището на Анастас Симеонов в центъра на Хасково срещу читалище „Заря“. Предполага се, че именно там заподозреният и жертвата са пили преди убийството.

УбийствотоСпоред съседи запоите там са били ежедневие. Събираха се на по чашка, разказа съседът Георги Бойдев. Той обаче не е чул нищо, затова смята, че убийството не е извършено в жилището. Там заподозреният живеел на семейни начала с приятелката си Ваня Лилянова.

След като претърсиха дома на заподозрения, криминалистите извършиха и оглед на стопанисвания от него магазин и сервиз за телефони. След това бе извършен оглед и в другия имот на Симеонов на улица „Васил Друмев“. Това е наследствена къща, която не е обитавана от години.

Анастас Симеонов е криминално проявен. Преди година е излязъл от затвора, където е лежал за сводничество. Според запознати, освен с проституция, той се е занимавал с кражби и иманярство.

Убийството Убийството
Убийството Убийството
Убийството Убийството

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.01.2013 16:19 16:19

Селска простотия! Аман от такива селски пръчки. Вместо да забраняват цигарите да вземат да забранят алкохола!

Анонимен
Анонимен
04.01.2013 18:14 18:14

Малко точна информация :лично видях колите към 16:45 вчера значи е станало много по-рано ,а не ,,СНОЩИ,, дами и господа журналисти. Имаше един цин полицейски бус от Хасково ,Лада Нива от Стамболово и линейка .Мястото пък е на броени метри от табелата на село Маджари до гробищата на самият главен път Хасково -Крумовград ,Ивайловград. Трупът е бил хвърлен от моста , а не в някоя ,,ГОРА до Пчелари .Бих искал журналистите да дават по точна информация ! ! !

Haskovo.info
Haskovo.info
04.01.2013 18:21 18:21

Информацията е коригирана, след като в късния следобед днес от МВР съобщиха официалните данни.

Back to top button