Регион

23-годишен загина при челен удар на пътя за Баните

Катастрофата23-годишен мъж е загинал на място при катастрофа на пътя Минерални бани – Хасково в късния следобед. Инцидентът е станал около 17:30 часа.

23-годишният шофьор пътувал с Фолксваген голф по пътя и заради неправилно движение навлязъл в насрещното платно, където се ударил челно в пикап Митсубиши на Общинското горско стопанство в Минерални бани, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

При удара двата автомобила са изхвърчали извън пътното платно. Фолксвагенът се е забил в бетонната канавка, а Митсубишито е излетяло в тревата от другата страна на шосето.

23-годишният мъж е загинал на място, другият шофьор, който е на 56 години, не е сериозно ранен.

Повече от два часа пътят Хасково – Минерални бани беше затворен за движение.

Haskovo.info припомня, че вече година и половина пътят Хасково – Минерални бани е в ремонт след като фирмата, която беше спечелила обществената поръчка не се справи и в момента се търси нова. Шосето е без маркировка и пътни знаци.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лоша прогноза
лоша прогноза
15.04.2013 20:43 20:43

Бетонните канавки са капани за шофьорите. Момчето е поредната им жертва, страх ме е да мисля занапред колко ли хора още ще пострадат….

ivan
ivan
15.04.2013 21:33 21:33

spredd mene pri tazi situuaciqq trabva da se sadqtt horata koito ne sa dovarshili patq aa ima krapka ii horata s kanafkite sumati hora sa izpotrepaha s kanafkite

Martin
Martin
15.04.2013 22:09 22:09

VANKA SUGLASEN SAM S Te*e 4E TRQBVA DA SE SUDQT TEZI KOITO SA PRAVILI PUTQ ZASHTOTO NAISTINA NQMA PUTNI ZNACI I MARKIROVKA

гражданин
гражданин
16.04.2013 2:04 2:04

Когото и да съдят-жалко за момчето…Отишло си е младо и зелено!Съболезнования за близките му!Когато се обърне колата-пътища много.Всичко в България е така-пълно безхаберие и нехайство!

ххххх
ххххх
16.04.2013 10:56 10:56

БЕТОННИТЕ КАНАВКИ УКРЕПВАТ ПЪТЯ ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПЪТНИ ЗНАЦИ И МАРКИРОВКА ДОСТАТЪЧНО Е ЧЕ ИМА ТАКИВА КОИТО УКАЗВАТ ЧЕ ПЪТЯ Е В РЕМОНТ.НЕ ТЪРСЕТЕ ВИНОВЕН В ЛИЦЕТО НА НЯКОЙ.ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО КОЕТО НИЩО НЕ Е ВИДЯЛО ОТ ЖИВОТА.ЖАЛКО ЗА РОДИТЕЛИТЕ МУ ЗАЩОТО НЯМА ПО-ЛОШО И ПО-СТРАШНО НЕЩО ОТ ТОВА ДА ЗАГУБИШ ДЕТЕ

Амена
Амена
18.04.2013 18:12 18:12

Какво значи, че е достатъчно да има табела, че пътят е в ремонт?!!!!! Това е цинично! Колко време се ремонтира един път? Този май вече повече от година, ако не и повече. Да си кажем в очите, че го зарязаха недовършен (и стеснен) като дори ремонтираните места са вече неравни и пропаднали, а дупките като тази на влизане в Болярово или неравния асфалт на мястото на катастрофата са меко казано престъпление! Една сложена табела не премахва отговорността! Дайте да я оставим така още 20 години и ръцете ни са чисти, така ли?

Back to top button