Животът няма цена! #СПАСИЖОРО

Важно

Георги ХристовЖивотът няма цена. Максима, която нашият колега журналист Георги Христов винаги отстоява. С вярата, че човекът е над всичко, той отстоява каузи, защитава и помага на хора в нужда. Бедни, страдащи, болни- все човеци, които благодарение и на неговия хъс, упорство и изключително изострено чувство за справедливост получаваха дом, закрила, сигурност.

До вчера помагаше той. Днес журналистът Георги Христов има  нужда от нашата и вашата помощ. Днес неговият живот струва пари. Оценен по медицинските стандарти на други европейски страни, животът на Георги е 40 хиляди евро. Пари, с които той и семейството му не разполагат.

У нас заболяването му се оказа нелечимо. Или поне така изглежда. След година терапия състоянието му се влоши, вместо да се подобри.

Георги Христов е един от многото българи, които страдат от злокачествено заболяване. Но операцията и последвалото лечение не дадоха резултат. Клиники в Италия и Белгия обаче, му обещават да оздравее и да бъде отново пълноценен съпруг, баща и журналист. Георги е семеен, а дъщеричката му наесен ще е първокласничка.

Нормално е един мъж на 42 г., в разцвета на силите си, да бъде опора за своето семейство. А Жоро се бори да оцелее.

Георги ХристовОцеляване, което струва 40 000 евро. За него, за нас и сигурно за повечето от вас, това са много пари. Сума, непосилна за човек, който живее честно и разчита единствено на себе си, за да издържа своето семейство.

Но ние, приятелите и колегите на Жоро, сме оптимисти. Вярваме в доброто. Виждали сме го в действие. Помагали сме то да се случи за стотици нуждаещи се. Сигурни сме, че добрите хора не са изчезнал вид. Сигурни сме, че тези с щедри сърца и души, милосърдни и отзивчиви към болката на другия, ще помогнат и сега. Според възможностите си. И така, ако всеки от нас даде малко- толкова, че да не лишава дома и потребностите си, семейството на Жоро ще се усмихне отново. Цената на живота и тази усмивка в случая е 40 000 евро. Вярваме, че можем да го направим заедно и да съберем тези средства по възможно най-бързия начин. Защото и времето за Жоро сега тече с различен ритъм. И не чака… 

Журналистическата колегия в Хасково обяви своята съпричастност към каузата. Мнозина даряват част от заплатата си за кампанията #СПАСИЖОРО, която стартира сега. Подкрепете я и вие!

Банкова сметка: 

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.