Важно

Пролетно почистваме Хасково

Хасково Традиционо пролетно почистване стартира в Хасково от днес. Седмица ще продължи кампанията, чийто организатор е Община Хасково. 

Целта на инициативата е хасковлии да почистят прилежащите части към сградите, в които живеят, стопанисват или работят: тротоари, дворни места, междублокови пространства, офиси, магазини и други. 

Haskovo.biz припомня, че само преди дни кметът Георги Иванов излезе с призив към гражданите на Хасково за опазване на околната среда. Поводът е настъпването на пролетта и наблюдаващото се засилено строителство. 

В призива се умоляват гражданите да изхвърлят битовите отпадъци само в определените за целта места, да не мият, почистват и ремонтират превозни средства по улиците, площадите, парковете, зелените площи и други обществени места и да не изхвърлят строителни отпадъци в съдовете за битови отпадъци

Нарушителите се наказват с голоби от 100 до 500 лева за физически лица и от 300 до 2 500 лева за еднолични търговци и юридически лица. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button