Важно

Ето какво четохте най-много през 2016-та година в Haskovo.info

Поредна черна година по пътищата бележи годишната класация с най-четените новини. Топ 10 на най-популярните публикации отново е окупиран от катастрофи.

На първо място с повече от 150 000 четения е инцидентът, при който загинаха две момичета на пътя от Кенана към ханче „Клокотница“. Първата новина по темата е прочетена близо 25 00 пъти. Още две публикации по темата присъстват в топ 10.

В най-четените новини са и други смъртоносни инциденти през годината, при които загинаха още млади хора. Смъртни случаи и извън катастрофите са привлекли най-голям интерес сред читателите. Това са новините за убийството на 35-годишен хасковлия зад театъра и за починалия в зала „Спартак“ боксьор.

Извън черните теми в топ 10 попадат празничната програма за Дните на Хасково, акцията на жандармерията на Димитровградския пазар и любопитната публикация за сватба с 200 гости в Хасково.

Сред останалите теми, привлекли най-голямо внимание през годината са и тези, които самите читатели ни изпращат – бездомните кучета, различните благотворителни акции, инициативите на децата в Хасково и региона.

Топ 10 на най-четените новини в Haskovo.info през 2016 г.:

  1. Ауди уби две момичета на мотопед до ханче “Клокотница”
  2. Загиналите до ханчето момичета са били отличнички в ПМГ
  3. 22-годишен загина при катастрофа с БМВ край Въгларово
  4. Задържан за обира на хасковската поща загина в катастрофа
  5. Мотористи поднесоха цветя на лобното място на Никол и Даяна, искат контрол на пътя
  6. Зверски удар на пътя за Болярово, кола счупи стълб, двама в болница
  7. Убиха 35-годишен хасковлия зад театъра, нападателят се издирва
  8. Данъчни и жандармерия блокираха пазара в Димитровград
  9. Боксьор почина след тренировка в хасковската зала “Спартак”
  10. Красива сватба с 200 гости окупира ритуалната зала в Хасково

2016-та година за Haskovo.info беше изключително важна. След многото сривове в работата на сайта, той беше спешно обновен и след 10 години вече е с напълно нов вид, който беше приет добре от читателите ни и сайтът продължи да се развива нагоре. През 2016-та отбелязваме 20% ръст в посещенията, които според данните на Google Analytics са близо 4 100 000. Близо 800 000 души са посетили сайта през последните 365 дни и са видели почти 10 милиона страници.

Благодарим Ви, че ни имате доверие, а ние ще се постараем да продължим да работим така, че да го заслужаваме.

Успешна и щастлива 2017-та година и повече добри новини :)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stealth
stealth
31.12.2016 18:19 18:19

„Черните теми“ са най-четените, защото са най-много, а и няма кой знае колко други новини, засягащи по-голям кръг читатели. Пример – от „последните новини“ 3 от 5 са катастрофи, текущата и още една за спрял ток на ВиК-то.

Дано през 2017 год. да има повече различни от „черни теми“. Живи и здрави през новата година!

Четохме много
Четохме много
01.01.2017 11:08 11:08

Четохме много и за Наска от общежитието, че не я пенсионират от години, защото е много кадърна и ненаситна на пари и награди. Сега чакаме паметник на глупостта и безхаберието да й направят, че най-после да си ходи. Аман от нейното нахалство. Ха най-после, като вземе парите от поредното увеличение на заплатата, да се засрами и да се пенсионира.

В тая
В тая
01.01.2017 17:30 17:30

В ТАЯ НАСКА СРАМ НЯМА БЕ. ТЯ Е ТИПИГЬОЗ ГЛАДЕН ЗА ПАРИ И СЛАВА. ЧАКА Я МИНИСТЕРСКА ПЕНСИЯ, АКО НАЙ-СЕТНЕ СЕ ПЕНСИОНИРА.

Back to top button