Любопитно

Най-горещата диджейка стана „Дизайнер на годината“

26-годишната димитровградчанка Мария Панева – MiSS PARTY, която през лятото беше призната за най-сексапилната родна диджейка, грабна приза „Дизайнер на годината“.

Наградата не идва случайно за артистичната Мария, която е със специалност “Мода и мениджмънт в модата” от ВСУ “Черноризец Храбър”.

Награда

Преди дни 15-членно жури определи първите носители на приза „Дизайнер на годината“ във Varna Free Fashion Awards. Панева е дизайнер на годината в раздел „Авангардно-експериментална мода“.
Общо девет млади дизайнери от Варненски свободен университет представиха по два свои модела.

Награда

Официалната церемония по награждаването на победителите ще се състои на 27 февруари, когато ще бъде отбелязана и втората годишнина на рубриката на БНТ2 и BNT World „На светска вълна“ с Емо Ялъмов. Тържеството ще събере на едно място много представители на светския, бизнес и моден елит на Варна.

Награда

На Мария й предстои участие в седмицата на модата в София, а преди няколко дни излезе и видеото на парчето й „Kinti“.

Награда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button