Важно

Официално за Хасково: ГЕРБ и БСП по 3 мандата, Патриотите и ДПС по 1

От Централната избирателна комисия обявиха крайните резултати от парламентарните избори на 26 март и разпределението на мандатите по райони.

Както се и очакваше за Хасковския многомандатен район от ГЕРБ и БСП за България печелят по 3 мандата, а Обединените патриоти и ДПС – по 1.

Първите трима в листата на ГЕРБ са Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова.

От БСП първите трима са Елена Йончева, Никола Динков и Виолета Желева.

Павел Шопов е водачът на Обединените патриоти, а от ДПС това е Йордан Цонев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Не ми се мисли
Не ми се мисли
30.03.2017 21:11 21:11

Не ми се мисли, че толкова наивници има в Хасково или може би гламави. Да дадат гласовете си за БСП. И това ако не е абсурд. Толкова много роднини и пенсионери ли има в града ни бе. На Елена Йончева стоянката й е в София. Едва ли ще дойде пак тук, освен за следващите избори. Голяма арогантност демонстрираха с Курнелия, ама това ще им остане. Много морални бе. Нагли милионери се правят на социално ангажирани. Проблема май не е в техния телевизор.

John
John
30.03.2017 23:17 23:17

гламави овце, дали глас за герб и бсп.

Видя се
Видя се
31.03.2017 6:38 6:38

Видя се ясно, че десните се разцепиха от жажда за власт и болно его. БСП са крадливи милионери, които ни ограбиха и погребаха. Досега само лъжеха и крадяха задкулисно, сега станаха агресивни и нагли. Добре че има кой да ги стопира в лицето на ГЕРБ. И те направиха грешки и отстъпки, но греховете на БСП са основополагащи за тоталната съсипия на страната и хората. Те са социални измамници, защото в тях няма нищо социално. Добре че бяха ГЕРБ и дано успеят в първите месеци още да инициират промени, за да им попречат по-малко многото случайници в парламента.

karev
karev
31.03.2017 11:53 11:53
Отговор до  Видя се

аре стига се напъва ве, изборите минаха стига си стоял още стойка партер пред герб.

Батко и Кака
Батко и Кака
31.03.2017 11:27 11:27

Първите , вторите , третите … а преференциите , разместването , феномена 15-15 , в случая , 11-11 и 10-10 май забравихте .
Сега по интересно е ще се откажат ли преференциално избраните за сметка на наредените отпред в листите .

Back to top button