Важно

Работа за висшисти в Хасково няма

Агенция по заетостта 172 свободни работни места обяви за следващата седмица Бюро по труда – Хасково. Само 3 от местата са за висшисти. Търсят се учител по английски език, ръководител учебно-изчислителна лаборатория и управител на склад

За среднисти най-много места има за работници в стъкларски цех. Хасковска фирма търси 20 служители. 16 са позициите за шофьори, а 10 за манипуланти на линия.
Местната агенция по заетостта предлага още работа за 9 сметосъбирачи и 8 продавачки. Търсят се по 6 мебелиста и монтажници панелни конструкции и по 5 бармани, застрахователни агенти, мотокаристи, сервитьори и финансови съветници.

През следващата седмица работа могат да потърсят и желаещите да работят като строителни работници, стругари, шлосери, общи работници, автомонтьори, дърводелци и други.

{mosloadposition uczaedno} 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button