Родопският лечител, ходжа и предсказател Алейдин: Нямаш ли здраве, късмет и семейство, и милиони да имаш, файда няма

Платени публикации
Алейдин

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, за тези, които ползват услугите му Алейдин за пореден път ще приема в Хасково на 14 и 15 октомври – събота и неделя от 9:30 до 20:00 ч. чрез предварително записване на телефон 0878859495 и 0888849831.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

– Алейдине, какво се случи с теб и как получи дарбата си?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

– Как гледаш на човек, когато дойде при теб?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да гледа и да помага и на снимка на друг човек, стига да не е починал.

– Какви болести лекуваш чрез Свещената книга?

– Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

– Трудно ли е да разваляш магии?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 14 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

– Всякакви хора ли идват при теб за помощ?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

– Има ли доста магии и много болни хора в Хасковския район?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 3 или 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

А.В. от кв. “Куба”:

През април тази година ходих при него, когато приемаше тук в града ни. Мога да кажа – без да идва у нас ми каза, че на голямата ми дъщеря има направена магия, която аз самата я намерих зад спалнята в стаята й, както беше казал ходжата. Беше й направено с което и момче да започне връзка в един даден момент връзката се разтурва, да се затваря в себе си и да пропада психически. Но след като се доверих и реших да развалим магията на дедето ми, от около два-три месеца виждам, че има сериозна и стабилна връзка с момче от Първомай и след Нога година мислят за сватба. Пожелавам на Алейдин да е жив и здрав най-вече като скалите и да живее дълго като орлите, за да може да помага на хора, които наистина вярват и инат нужда.

Х.С. от Клокотница:

Преди Нога година миналата година ходих при родопчанина, когато отново имаше приемен ден в Хасково. Без да му казвам какви са ми проблемите за сина ми, като му дадох неговата снимка, Алейдин каза, че той има направена магия за пореден път – все премеждия с камиона да му се случват на пътя и да започне да има големи пристрастия към хазарта, най-вече казината. И аз го виждам, че е точно така, както беше казал ходжата, защото в рамките на 7-8 месеца имаше три премеждия с тира, едното от които в чужбина и от половин година яко се беше зарибил по харазта. До борчове беше стигнал към банки. Но благодарение на силата и дабрата, която има в най-младия ходжа, от около 4-5 месеца на сина ми вече не му се случват тези беди, които му се случваха по пътищата и се убеждавам, че не ходи да си прахосва парите по машинките, защото съм го проследявала няколко пъти. Аз съм възхитена и удовлетворена от Алейдин Ходжа. Който му се подиграва и му мисли лошото, грехът негов да си е. Всичко се връща.

З.Г. от Малево:

В края на месец февруари тази година ходих за последно вече да търся помощ. Отидох при Алейдин Ходжа, когато приемаше в София. Идваше ми на моменти да си сложа края на живота си заради внук ми, който най-напред прекрати висшето си образование, взе да се събира с лоша компания, които повечето пушеха трева и се напиваха. Винаги се прибираше вкъщи пиян и дрогиран и постоянно се заяждаше безпричинно и ни тормозеше с мъжа ми за пари. Какво ли не бях пробвала вече, за да му помогна. След като една моя приятелка беше чела в книгата “Лечителите на България”, тя настояваше много да идем при Алейдин и аз го направих, дори и с малко недоверие подходих, сега вече се уверих, че напоследък вярата е по-силна на моменти от медицината и билките. Няма какво повече да кажа, защото Господ ми е свидетел, че много рядко човек може да намери такива истински и честни хора като Алейдин.

Д.М. от Димитровград:

Ако искате ми вярвайте, проблемът си е ваш, но не познавам на тоя свят по-голям лечител и уважителен и искрен човек като Алейдин Тахиров. Благодарение на него преди Нова Година след близо 11 години ходене по мъките очакваме с мъжа ми с голямо нетърпение първата си рожда, след като с недоверие и скептицизъм ходихме чак в град Мадан, където живее родопчанинът да ни помогне, за което бихме близо 4 часа път по тия опасни и остри завои. За което сме му много благодарни и казваме на всички, които вярват и търсят помощ независимо каква помощ, че надеждата умира последна.

– Все пак, идваш от другия край на България и имаш разходи, какви са таксите при теб?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 1500-2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в “Господари на ефира” по-миналата година.

При мен цената за едно гледане в Хасково е 60 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

Ако магията са развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек цената e доста по-ниска отколкото другия път.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

loading...