Строителен инженер пое Тол управлението в Хасковско

Хасково

Инж. Николай Стоянов спечели конкурса за началник сектор „Контрол и правоприлагане“ – Хасково в същия отдел на Националното тол управление.

29-годишният строителен инженер в пътното строителство е спечелил конкурса в конкуренцията на още 14 кандидати. Той е от Димитровград, където доскоро е работил в общинския отдел „Инвестиционна дейност, околна среда и води“.

Инж. Стоянов вече встъпи в длъжност. Неговият кабинет се помещава в Областно пътно управление. Освен за Хасково, началникът ще отговаря за областите Кърджали и Смолян, съобщи за Haskovo.info инж. Стоянов.

9 коментара

  • Какъв да е друг освен гербажджийче. Къде другаде може с 3-4 години трудов стаж да станеш началник на такава структура ?! Всичко е такъв позор в тая държава…

  • Завистта е емоция, която изразява вътрешна злоба, предизвикана от успехите, радостта, задоволството и благополучието на други хора. Тя е свързана с желанието или да притежаваш това, което другите имат, или да желаеш те да го загубят.(уикипедия).

  • Мислех,че комунистите са изчезнали,ама съм се лъгал,като гледам писанията на тези неориентирани същества тук.

    • на този главуч ще му връчат 20 човека на корупционна длъжност, от него ще чакаме да ги озапти, а той никога не е имал подчинени…

  • Опааа пак партийни назначения.Ако искате проверете всички назначения и ще се убедите.Кадрите са много подбрани всички са с свързани с ГЕРБ.Да не говорим че има хора обвинени в корупция в предишните си местоработи и уволнени.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...