Външни публикации

Promocodius: Нов уебсайт за отстъпки и промо кодове планира навлизане на българския пазар

Международната онлайн платформа Promocodius, фокусирана върху предлагането на промоционални кодове и отстъпки за онлайн пазаруване, проявява интерес към българския пазар. След успешно развитие в последните няколко години, компанията е в процес на разширяване на обхвата си с навлизането си в редица нови страни, в това число и България.

Promocodius съществува от няколко години и вече функционира успешно в над 13 страни – сред тях са локалните сайтове Promocodius Sweden, Spain, Denmark, Finland, Russia, Poland, и други. На платформата могат да бъдат намерени промоционални кодове и отстъпки за богато разнообразие от сайтове – от водещи международни магазини като Aliexpress, Amazon, eBay до по-нишови такива като Nike, Adidas, Asos, и други. Магазините са различни за отделните държави, съобразени с местното търсене и актуалните тенденции в онлайн пазаруването.

Онлайн платформата е създадена в Украйна – една от най-горещите точки в световен мащаб към момента за IT технологии и онлайн иновации. Под шапката на Promocodius Global работят 14 локални сайта, които предлагат различни промоционални кодове за магазини на национално и международно ниво. Планира още по-глобално разрастване и навлизане на пазара в нови страни, една от които е и България.

В условията на глобална пандемия, пазаруването онлайн бележи огромен ръст. По информация на Българската Е-Комерс Асоциация, само в България ръстът на онлайн търговията се е увеличил два пъти в сравнение с изминалата година. Потребителите все повече се обръщат към пазаруването по интернет и търсят варианти за по-изгодни предложения и начини да спестят пари.

Промо кодовете и отстъпките са един от най-добрите начини интернет потребителите да пазаруват онлайн, като същевременно спестяват значително. Все повече онлайн компании в световен мащаб предлагат разнообразие от промоционални кодове, които могат да се използват при пазаруване в онлайн магазини. Такъв амбициозен проект е и Promocodius – общодостъпна и безплатна за ползване уеб платформа, предлагаща най-добрите отстъпки, които могат да се използват в най-различни сайтове от всякакви категории.

Българският пазар е изключително подходящ за целта, тъй като е един от най-обещаващите в Източна Европа и развитието на онлайн търговията тепърва бележи значителен ръст и бързо развитие. Потребителите у нас все повече предпочитат пазаруването по интернет, независимо дали от чужди или местни сайтове, като водещ фактор в решението им е лесният и удобен достъп до богато разнообразие от продукти и възможността да се възползват от специални промоции и предложения, които не са налични във физическите магазини.

Има различни видове промоционални кодове, от които потребителите могат да изберат на сайта Promocodius. Някои от тях дават % или определена сума отстъпка от цялата поръчка или услуга, други са за безплатна доставка или за подарък. Най-важно е да се отбележи, че кодовете са абсолютно безплатни и потребителите могат да се възползват свободно и неограничено от тях.

Промо кодовете и отстъпки са един от най-добрите начини за целта – възможността да се възползват от специалните предложения в онлайн магазините означава, че потребителите ще могат да си позволят да пазаруват повече и без ограничения. Отстъпките могат да се използват за закупуване на най-различни продукти – от домашни потреби и техника, дрехи и обувки, козметика, детски стоки, както и за различни услуги. Само няколко клика са достатъчни, за да може потребителят да се ориентира в различните предложения и да избере най-подходящото.

Много от онлайн магазините и сайтове за услуги предлагат кодове за отстъпка, но търсенето им е свързано с излишно губене на време в търсенето им. С Promocodius няма опасност потребителите да пропуснат някоя специална оферта – всички промоционални кодове са удобно събрани в едно място, лесни за преглед и употреба, абсолютно безплатно за потребителя.

В условията на коронавирус, желанието да се избягват физическите магазини и струпването на хора там е допълнителен стимул за все по-голямата популярност на онлайн пазаруването. А предвид икономическата криза, която съпровожда глобалната пандемия, разбираемо е, че все повече хора търсят множество начини да спестят пари – водеща предпоставка за успех на бизнес модела на Promocodius.

Back to top button