Водещи новиниХасково

Блъснаха мъж на пешеходна пътека в центъра на Хасково

Лек автомобил Форд блъсна пешеходец в центъра на Хасково.

Инцидентът стана преди обяд на натовареното кръстовище между булевардите „България“ и „Освобождение“ до Първа поликлиника.

Колата е ударила мъжа на пешеходна пътека. Той е откаран с линейка до Спешно отделение на хасковската болница.

КатастрофаШофьорът не е употребил алкохол. Движението в района беше временно затруднено.

Заради строителни работи се преминаваше трудно и по булевард „Съединение“ след кръстовище с булевард „Раковски“ в посока автогарата.

Haskovo.info припомня, че вчера също имаше двама блъснати пешеходци в региона.

Четирима са ранени при катастрофи в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Наблюдател
Наблюдател
18.10.2024 11:22 11:22

Нямаме никаква култура и манталитет за това,че всеки бърза се случват тези неща… Спирайте на пешеходните пътеки !!!! Не си пишете на телефоните когато шофирате ! Бъдете внимателни и бдителни. Карайте внимателно! Бързо оздравяване на пострадалия

Анонимен
Анонимен
18.10.2024 12:00 12:00
Отговор до  Наблюдател

Не винаги проблемът е в шофьорите. Има технологично време за спиране, има много хаос в трафика и понякога не можеш да забележиш всеки, който решава, че пътят е негов. Пешеходците трябва да се уверя, че колите ще спрат преди да тръгнат да пресичат

nms
nms
18.10.2024 15:21 15:21

Там е пълен батак като организация, трябва да има целодневно полицейско присъствие, както и на повечето рискови кръстовища, а в Хасково всички са такива. Малоумна организация, липса на светофари да спират и накъсват трафика, пълна липса на полиция и всеки е подивял и си прави каквото иска а полицията е като бялата лястовица, прелита само да констатира мелето.

Back to top button