Преса

Преглед на печата – 25 март

ПресаСъдят полицай за обир на влак, челно съобщава „Новинар юг“ днес. Добромир Атанасов и още 5 задигнали плазми за 55 бона. Кражбата е извършена на гара Свиленград през юли 2006 година.

Боклукът на Хасково решен до 2027 година– темата на водещата публикация. Въвеждат система за рециклиране на строителните отпадъци. Ще ги използват за направата на пътища. Проектът се финансира по Оперативна програма „Околна среда“.Депото край Гарваново ще бъде разширено със 144 декара.

Теглят 1 200 000 лева за асфалт
– друг акцент от първа страница на вестника. Община Димитровград обмисля възможността да тегли банков кредит за асфалтиране на градски булеварди и някои от главните улици.

3 569 пенсионери на море с наши пари. Под заглавието „Новинар юг“ информира, че възрастните хора могат да се възползват от програмата на социалното министерство и да почиват безплатно на море или планина.От днес социалната служба в Хасково започва приемането на молби.

ДАНС и МВР удариха човек на Маргините в Харманли– челното заглавие на „Хасковска Марица“. Обвиняват майка и син за данъчни нарушения, търсят „къртица“ в акцията. Проверени са четири бензиностанции, акцията блокирала Харманли.

Сервитьори пребиха хасковлия в Банско, информира следващата дописка. Деян Атанасов е настанен в болницата в Разлог с множество контузии в областта на главата.

Първанов и Станишев във война за наркоканали– голямото заглавие от втора страница на вестника. Напрежението е потушено, явно са разпределили трафика, смята лидерът на КТ „Подкрепа“ Марио Бисеров.

И темите от седмичника „Тракия“: ССД, ДСБ и СДС в Димитровград в десен алианс. Митрополит и министър откриха сградата на Административен съд Хасково. Референдум решава за ново място на Неделния пазар. Дамският ротари клуб събра 2 200 лева за Наско. Хасковски регион без шанс за самостоятелен ВУЗ, засега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button