Преса

Преглед на печата – 31 март

Преса„500 бона заровени край Каснаково“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Вече половин година Светилището на нимфите я кара без охрана, екскурзовод и тоалетна.

„Гръцки войник мъкне чувал дрога от Харманли“, е другото чело от първа страница. Съдът остави в ареста редник Павлос Кириакидис, армейски трибунал го иска в родината му.

„Станишев поряза Хасково с милиони“, пише още „Новинар“.Общината не получава нито лев от правителството за капиталови разходи, и Маджарово отбито от парите за инфраструктурни обекти.
 
„16 млади шофьори с кетап и съвет да карат умната“, е заглавието, придружено със снимка. Книжките им бяха връчени за пръв път на официална церемония в КАТ, съгласно новите разпоредби на Министерството на вътрешните работи.

„Данъчните бръкнаха в касите на 13 длъжници“, челно заглавие от четвърта страница. НАП – Хасково и полицията атакуват търговски обекти в региона.

„40 пана за Пеньо Пенев в центъра на Димитровград“, четем още на новинарските страници. 40 документални пана за Пеньо Пенев, монтирани върху 5 стойки, ще бъдат разположени като изложба на открито по протежение на централната пешеходна алея но булевард „България“, съобщават пред вестника организаторите на 20-ите дни на поезията.

„17-годишен се гони с полицията“
, съобщава в днешния си брой „Хасковска Марица“. Младежът от Нова Загора си устрои автородео с хасковските полицаи. Близо до 27-ми блок в квартал „Орфей“ той катастрофирал., избягал от местопроизшествието и се укрил. Накрая бил открит в квартал „Република“.

„Сборник съветва потребителите“
, също заглавие от челната страница на вестника. Сборник с най-важните и приложими нормативни актове, касаещи въпросите за защита на потребителите, издаде Хасковската търговско-промишлена палата.

„Бебета щрауси  щъкат в Хлябово“, дописка, придружена със снимка. Две 9-месечни щраусчета отглежда в тополовградското село Хлябово семейството на Минка и Злати Петрови.

„Магазинерките нащрек заради фалшиви двадесетолевки“, четем още в броя. Отказ за раздребняване на пари правят в последните дни магазинерите от тукашните бакалии и търговски обекти. Причината за това са множеството фалшиви банкноти, плъзнали отскоро.

„3 фирми искат помощ“, пише още изданието. 183 000 лв. е предвидената сума от социалното министерство за компенсация на работници на закъсали фирми. 32 000 от тях ще бъдат разпределени на 94 служители от три предприятия.

„Възраждат панславизма от Ябълково“, „Наши ученици на световен форум в Москва“ и едно заглавие с адрес Тополовград: „Келтско дружество ще търси туристи от Англия“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button