Преса

Преглед на печата – 9 април

ПресаПоследно поколение рентгенова система за 600 хиляди лева очаква хасковската болница, челно съобщава „Новинар юг“. Парите са по проект от Международния валутен фонд. Очаква се рентгенът да бъде доставен в Хасково до месец и половина.

25-годишна ромка роди с 5-о секцио, съобщава следващата публикация. От медицинска гледна точка това е прецедент. Жената е от Харманли.

Димитровградчанин замшеф на КАТ- София– друг акцент от първа страница на вестник. Шефът на охранителна полиция в Димитровград Тенчо Тенев от вчера е замначалник на КАТ-София.

Министър ненормалник фалира нарочно фермерите– под заглавието днес е публикуван репортаж от вчерашния протест. Кръв ще се лее, заканиха се животновъдите, които протестираха вчера край Горски извор.

И още от заглавията в „Новинар юг“: Масларова изчетка ромите в Узунджово. В Баните сменят уличното осветлени е за 230 бона. Разследват шофьор за подменени номера.

Съмнителни полски яйца подбиват родните, челно информира „Хасковска Марица“. Вносната стока е с избягнат ДДС или са предназначени за преработка, казват птицевъди.

20 на сто от фермерите фалират– друг акцент от вчерашния протест на животновъдите избира „Хасковска Марица“. Фермерите блокираха за минути движението по международния път Е-80.

Да почистим града в събота! Призивът е на Община Хасково. Тогава ще бъде организирано традиционното пролетно почистване. Общината приканва всички граждани да се включат в акцията.

Нови „Катюши“ взривиха Корен, е голямото заглавие от втора страница. 1670 бойци участваха в мащабното учение на Сухопътни войски на военния полигон вчера.

Другите акценти в днешното издание: Осем астрономи от Хасково спорят за медали на олимпиадата. Разбиха колата на заподозрян в палеж. Мръсни води пълнят мазета. Вила „Армира“ с награда от Агенцията по туризъм.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button