Преса

Преглед на печата – 13 април

Вестниците в Хасково„Магазинер прибра две кози на длъжник”, пише във водещото си заглавие днешният брой на Новинар Юг. Немотията в Елена кара хората да трупат по над 5000 лв. вересии в селските дюкяни.

„КАТ тряска  глоби за неотлепени винетки”, е челото от втора страница на вестника. 20 лв. е санкцията, ако не отстраните стикера с изтекъл срок на валидност.

„Двама от похитителите на Руси остават под ключ”, е водещото от криминалната хроника. Антон и Митко конвоирани вчера до съда поотделно. Майката на харманлиеца излиза от ареста с по-лека мярка.

„Фермери искат затвор за земеделския министър”
, е дописката с адрес Свиленград, придружена със снимка. Министърът на земеделието Валери Цветанов е престъпник, трябва да се вкара в затвора, цитира изданието председателя на Националната асоциация на животновъдите Бойко Синапов по време на протестен митинг в петък.

„БСП – Хасково не ще пак Илчев и Русева”, е челното заглавие от четвърта страница. Червените в общината предлагат на Станишев да води листата в тукашния избирателен район.

И още едно политическо заглавие: „Шишков събра най-много гласове за синята листа”. Бившият депутат и ексшеф на митницата в Свиленград Георги Шишков събра най-много гласове на вътрешните избори в СДС за челните места в тукашната листа за кандидат-депутати.

„Проверяват за рушвети свиленградската прокуратура?”, това заглавие е водещо за Хасковска Марица. Целта е да има дисциплинарно производство срещу Маргарит Камбуров, твърди пред изданието висш магистрат.

„Ивайловградската болница затъва с 36 000 лв.”, също дописка от челната страница на вестника. Единственият медицински център в града също има неразплатени сметки за повече от 11 000 лв.

„Нулев интерес към покупка на панелки”, пише още „Марица”. Предприемачи предлагат все по-гъвкави схеми за ново строителство, посредници фалират”.

„Партиите договарят РИК днес”, съобщава още изданието. Областният управител Райна Йовчева организира днес консултативна среща за сформиране на Районната избирателна комисия за предстоящия европейски вот.

„Задигат 10 000 лв. от църква”, четем още в броя. Неизвестни задигнаха 10 000 лв. дарения от миряни от църквата „Св. Димитър” в Димитровград. С парите трябвало да се направи ремонт на православния храм.

„Росита Кокотанекова с олимпийско злато по астрономия”
, „Сираци на цирк и в зоопарка”, „Доктор от ТЕЛК става шеф в Тополовград” – още от заглавията в новия брой на „Хасковска Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button