Преса

Преглед на печата – 14 април

Вестниците в ХасковоКатапулт на Е-80 – голямото заглавие от първа страница на „Новинар юг“ днес. Шофьорът на софийски циментовоз без драскотина, след като се натресе в прицеп и излетя през кабината. Инцидентът стана в 4 часа сутринта вчера. Международният път остана затворен с часове в участъка Хасково- Харманли.

7-а степен: ½ Хасково в руини, е темата на следващата публикация. На силно земетресение в областния град ще се опрат сградата на някогашния партиен дом и 3-те блока под бившия магазин „Валентина“, казва в интервю за вестника председателят на хасковската Камара на инженерите в инвестиционното проектиране Тончо Тончев.

1 от 90 деца учи религия в Хасково, отчита следващата дописка. Групите са от по 13 деца, те преобладават в малките населени места като Ивайловград и Харманли.

Върховният касационен съд оправда окончателно обвинените в отцеубийство хасковски близнаци Йонко и Радослав Илчеви, информира още „Новинар юг“ днес.

Другите акценти в броя: И кметове на ДПС зад Георги Иванов. ГЕРБ-Хасково даде двама полиглоти за евролистата. Михаил Неделчев чете доклад за Пеньо Пенев.

Бетоновоз помля ТИР, информира днес и „Хасковска Марица“.

Уволнена докторка оглави болницата, съобщава друга публикация от първа страница. Общинският съвет в Ивайловград единодушно реши да назначи доктор Денка Петрова за управител на болницата в града до провеждането на конкурс. Доктор Петрова идва в Ивайловград след като Общински съвет Тополовград реши да я освободи като ръководител на тамошното здравно заведение.

35 села скочиха в защита кмета Георги Иванов, е голямото заглавие от втора страница. Непрекъснатите проверки срещу градоначалника спъват работата и обществените поръчки, твърдят селските управници.

И още от заглавията в „Хасковска Марица“: ДАНС влиза в съда преди шефските избори? Работодатели бавят осигуровките. Затвориха тоалетните в спортното училище. Обещават пари по ФАР 2006.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button