Преса

Преглед на печата – 22 април

Весниците в ХасковоНовинар Юг: “Бял лист от регистъра за 2 лв” е водещото заглавие във вестника. Софтуерът в Агенцията по вписванията пуска най-скъпата празна страница формат А4. Така клиентите на Агенцията олекват с по 2 лв. за нищо.

“2 години решетки заплашват астролога Лещански” е другата водеща тема. Срещу него е образувано дознание заради масовата психоза, която създаде с невярното си твърдение, че Хасково ще бъде съсипан от земетресение на 19 април. По темата вестника информира още, че местна транспортна фирма ще съди астролога заради претърпени огромни загуби.

 “Стамболово светва с ток от слънцето” пише още вестникът. Малката община усвоява 21 от общо 23 проекта за фотоволтаични централи на територията на Хасковска област.

“Съветник от баните превзема Свети Дух” четем още в Новинар Юг. Станко Янков троши катинари и къса вериги от крепостта, екскурзоводки се жалват от него в полицията. Срещу него е подадена жалба за самоуправство.

“Полицаи рушветчии на Е-80 засетни в youtube” челно съобщава вестник Хасковска Марица. Турски шофьор твърди, че ченгетата край Свиленград му поискали 500 лева рушвет, дал 50 и се отървал.

“Пак бомба за Точаря”
информира в друга дописка вестника. Това не е първият атентат срещу 39-годишният мъж. Криминалистите сменят версията, ченгето Латев не е сред заподозрените, сатава ясно от дописката.

Темата Лещански е и на страниците на Хасковска Марица “Разпитват Лещански до дни” това е заглавието. До две години затвор заплашват астролога, прокуратурата започна разследване.

И още една тема от Хасковска Марица – “Люта битка за окръжен прокурор на Хасково”. Към момента 4-ма кандидати в надпревара за апетитното място. Днес Висшият съдебен съвет определя шефа на апелативния район. БСП с решаваща роля при определянето на обвинител № 1 в региона.

Днес излиза и регионалният седмичник “Тракия XXI век”, за който водещата тема също е несъстоялото се земетресение прогнозирано от астролога Лещански. “Слухове за земетресение паникьосаха Хасковско”. Астрологът Лещански предрече разрушителен сеизмологичен катаклизъм по Великден. Слуховете изкараха хората на палатки.

Сред другите заглавия във вестника са: Изселниците от региона повече от BG-емигрантите, Общинари ще заседават в градската библиотека, Маскиран обра магазин полицаи го арестуваха, Събраха парите за лечението на Наско.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button