Преса

Преглед на печата – 27 април

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: “Пиячка менте за 320 бона спипаха антимафиотите”. Основното количество от 60 000 литра е конфискувано в Свиленград. Според разследващите държавата е ощетена с 250 000 лева, става ясно от дописката.

“След 20 години бизнес Фуат Гювен се отблагодари на Свиленград с църква”. Под това заглавие вестника пише за откриването на обновената църква “Живоприемний източник” в Свиленград, за чийто ремонт турският бизнесмен е дарил 55 000 лева.

“Турция инвеститор № 2 в Хасковско с 25 млн. долара”
информира още вестника. Южната ни съседка помага на бизнеса в кризата, като сваля ДДС от 18 на 8 процента.

“Наливат още 1 млн. лв. в център за бежанци” е тема на друга публикация. Министерство на финансите ще отпусне парите за довършване на транзитния бежански център край село Пъстрогор. С тези допълнителни средства трябва да се финализира изграждането на приюта, в който досега са вложени 5 млн.лв.

“На Бисеров италианската мафия му пра парите”. Това твърди в интервю пред вестника депутатът от ДСБ Евгени Чачев за колегата си Христо Бисеров.

“БСП в битка за гласовете на изселниците” четем още в Новинар Юг. Социалистите и турската Народнорепубликанска партия бутат заедно монопола на ДПС. Социалистите се надяват сродната им по идеи турска партия да им помогне за привличане на избирателите с двойно гражданство.

Грък в кома след посещение в бардак”, заглавието е водещо за вестник Хасковска Марица. Спортист открил чужденеца, захвърлен в храсталаци, край Марица.31-годишният мъж изпаднал в несвяст заради прието сериозно количество синтетичен наркотик.

Атакуват алкохолни складове в 6 града”, под това заглавие вестника информира за полицейската акция, при която, от склад в Свиленград, бяха иззети 60 000 литра алкохол с фалшив бандерол за 320 хил.лв. Антимафиотите са тарашили обекти и в София, Пловдив, Елхово и Бургас. Част от иззетия алкохол е трябвало да бъде изнесен в чужбина, пише в дописката.

БСП излива пари за вота от корупционните схеми”. Твърдението е на председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който откри офис на партията в Минерални Бани. БСП има много пари за предизборната кампания от корупционните схеми през тяхното управление, ГЕРБ не разполага с подобни средства и затова ще разчита на прекия контакт с хората, казва още Цевтанов.

Братоубийствена война в Атака” е другото политическо заглавие. С полицейски свирки разтурват събрание, зам.-председателят Вапцаров хвърля оставка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button