Преса

Преглед на печата – 28 април

ПресаШофьор спаси рокер и загина, челно съобщава „Новинар юг“ днес. За да не претрепе моториста без книжка, Петър Иванов се забил с мерцедеса си в метален стълб. Инцидентът стана в Свиленград, след като младежът на мотоциклет започнал изпреварване в забранен участък.

Роди се първото БГ бизонче, информира следващата публикация на първа страница. Оплодената в Германия женска роди малкото във фермата за прерийни животни край тополовградското село Орлов дол.

Над 500 милиона лева губим от контрабанда на цигари– друг акцент от днешното издание на вестника. След затварянето на безмитните магазини контрабандата на цигари в страната е нараснала с 15%. Данните са на неправителствената организация „Сигурност и развитие“.

И политическите теми в броя днес: Янко Велев ще съди Чачев за клевета. Зарко от СДС ще помага на ГЕРБ за двата вота. Опозицията с 671 места в секциите от общо 1 329.

Обвиниха в подкуп шефа на Държавната автомобилна администрация Анастас Анастасов– челното заглавие на „Хасковска Марица“. Жалби до министерствата на транспорта и образованието внесе управителят на автошкола „Гочев-Тодоров“.

Викат ДАНС при ловците, съобщава следващата дописка. Вътрешна ревизия в ловно-рибарското дружество хваща стъкмено счетоводство, търси помощ и от прокуратурата.

„Красива България“ дава 260 хиляди лева на забавачка, информира дописка на втора страница. Парите са за ремонт на детска градина „Звънче“ в Димитровград.

И още от заглавията в броя днес: Сгрешена буква върна скандален шеф на границата. Земеделските служби приемат извънредно документи. Белки влудиха крайните квартали в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button