Преса

Преглед на печата – 30 април

ПресаНовинар Юг: „Синовете на ексдепутат хулиганстват в „Пайнер“ челно съобщава вестникът. Георги Димчев осъден на 10 дни арест, Александър е глобен. Репчат се на ченгета и налитат на младеж заради 15-годишна, обяснява вестника за проявите им.

„Откраднаха 3 373 избиратели“ е другото водещо заглавие. Списъците с имената и адресите на тези хора са откраднати, след като неизвестни са разбили витрина в хасковското училище „Каравелов“, става ясно от дописката.

„Съдят четирима за кражба на 20 т метали от Химмаш“
пише още Новинар Юг. Задигнатите цинкови, оловни кюлчета и холендрови съединения са на стойност 54 000 лв.

„Рецесия налегна регионалната икономика“ четем още във вестника. Второ поредно тримесечие има спад в продажбите и производството в Хасково. Ще става още по-лошо вещае бизнесът.

Темата е водеща за вестника Хасковска Марица – „Хасково и областта пред рецесия“ е заглавието в този вестник. Сериозни спадове бележи икономиката през първите три месеца на годината, страшното предстои, твърди шефът на статистиката в Хасково Наско Нанев.

„Скандал: двама социалисти по терлици със Станишев в Москва“ е другото водеща тема за вестника Пътуването на Жара Пенева от Димитровград и Божидар Драганов от Хасково държано в тайна дори от областния лидер.

„Безпомощни медици оставят 11-годишно дете без лечение“ четем в друга публикация. Момичето от Хасково е с онкологично заболяване чака лекари да определят подходящо за нея място за лечение по света. У нас родителите сами търсят чужди клиники за болните си рожби, пише вестника.

„Обитателите на махала от години без адреси“ четем още в Хасковска Марица. Жителите на харманлийската ромска махала още чакат предизборното обещание на кмета Лисков, който им обещал регистрации. Сега обаче той се канел да им бута къщите, пише в дописката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button