Преса

Преглед на печата – 18 май

Преса„Подпалиха имот за милиони на Дон Делян“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“, придружено със снимка. Полицаи разследват за строителни интереси на други предприемачи. Имам конкретни подозрения, коментира пред вестника Делчев.

„ДАНС прибра 5,2 кила злато“, е другото чело от първа страница. Над 5,2 килограма злато без задължителната по закон маркировка бяха иззети от тукашни бижутерии при съвместна проверка на Държавната агенция за национална сигурност и Националната агенция по приходите.

И още едно заглавие от челната страница на вестника: „Японски принц откри траките“. Без прерязване на трикольорни ленти и без менчета с вода протече в петък официалното откриване на музейния център на тракийското изкуство в Източните Родопи край село Александрово.

„Юнал Лютфи и Гюнер Сербест ще водят листата на ДПС тук“
, е водещата информация от четвърта страница. Сегашните хасковски депутати от Движението Рамадан Аталай и Христо Бисеров засилени в Северна България.

„ХТПП с обучение за потребителска защита“, четем още в броя. Обучение на тема „Взаимодействие на структурите на гражданското общество и администрацията по отношение защита правата на потребителите“, организират от Хасковската търговско-промишлена палата.

„50 процента по-голям прием за бакалаври в УНСС“, пише още „Новинар“. Местата, за които ще могат да се борят кандидат-студентите, са 150.

„Човек на EVN пуска ток незаконно“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Полицията разследва случая, от австрийското дружество мълчат за името на служителя.

„Пазарът на имоти стигна дъното“
, е друга дописка, също от първата страница. Сега е моментът да се купи жилище изгодно, цитира изданието брокери. Според тях обаче сред изгодните предложения изобилстват тези за апартаменти в строеж, чиято покупка е доста рискова в ситуация на криза.

„Камерите и Алеко отказаха 44-ма от дипломи“, е челното заглавие от втора страница. В битка с новите технологии се превърна матурата по български вчера“, е допълнението в дописката.

„Правят ток от слънцето в Тополовград“
, четем още на страниците на „Марица“. Фотоволтаичен парк ще строи българо-немска компания на площ от около 1000 дка в югоизточната част на града.

„Социалните влизат в стара митница“, е дописката с адрес Ивайловград. В новоремонтираната сграда на старата митница ще се премести дирекция „Социално подпомагане“ в града. На утрешната общинска сесия ще бъде гласувано безвъзмездно предоставяне на 222 кв.м. площ от постройката на социалната служба.

„Българската асоциация на регионалните медии обяви Валя Балканска за най-необикновената жена на България“
и две криминални заглавия: „Мъж с комоцио след удар в стена“ и „Пежо изгоря в движение“ – всичко това – в новия рой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button