Преса

Преглед на печата – 2 юни

Преса„Бюлетините на път да не стигнат“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Не остава резерв в областната администрация, молят се народът да не се юрне да гласува в неделя.

„Кметът съди Яне“, е другото чело от първа страница. Изправя го пред съда за изявленията на депутата по бТВ. Иванов сезира ЦИК за предизборен клип. В друга дописка вестникът допълва, че Окръжният съд е отложил делото за отстраняване на кмета Георги Иванов от длъжност.

„Пускат влаковете само до Първомай“, е дописката също от челната страница, с адрес Димитровград. От 18 часа на 4 юни се възстановява движението на влаковете от бригадирския град до Първомай. Движението по жп-линията до Пловдив бе стопирано за няколко месеца заради изграждането на високоскоростна отсечка.

„Ухажваме австрийци да достроят хирургическия блок“, е водещата информация от втора страница. Консултантска корпорация проявила интерес към сградата на новата хасковска болница, търсят инвеститор и за пречиствателната станция на язовир „Тракиец“.

„Съседи топят 35 – скатавали данъци“, челно заглавие от четвърта страница. Започва актуализация на налозите за апартаменти и такса смет в Хасково.

„Гръмна тръбопровод за 240 000 лв., Мандра на сухо“ , пише още „Новинар“. Новият тръбопровод край хасковското село се проби в събота и оттогава то е без поливна вода.

„24-годишен издъхна, докато чака линейка“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. 50-дневно бебе спасявали докторите от единствения спешен екип в Симеоновград.

„ДАНС заклещи сектант, искал джихад в Хасково“, също дописка от водещата страница на вестника. 32-годишният турчин държал куха фирма, агитирал по джамиите.

„Апарати за 6 хиляди лева дариха на Детското отделение в димитровградската болница
„, е информацията, придружена със снимка. Парите са събрани на благотворителния базар „От Цветница до Великден“, организиран от Общината.

„Абитуриент от Дървото с приз по информатика“, четем още в броя. Приз на Националната олимпиада по информационни технологии в Монтана извоюва абитуриентът от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен“ Никола Петров.

„10 000 лв. за уличаване на купувачите на гласове“
, челно заглавие от трета страница. Акцията на Съюза за стопанска инициатива подкрепена и от „Хасковска Марица“, е допълнението към заглавието.

„Искат кризисен център за деца в риск“, „Над 231 000 в региона избират евродепутати“, „По двама за място в казармата“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ahil
ahil
02.06.2009 9:10 9:10

Смърт за читака.На бесило в центъра и да се замерва с камъни.Искал джихат.В затвора и да го опъват всички.Там им е мястото.

Back to top button