Преса

Преглед на печата – 3 юни

Вестниците в ХасковоВадят 4 см кост от дроба на 54-годишен хасковлия е водещото заглавие на вестник „Новинар юг“ днес. За изключителния прецедент в медицинската практика разказва в статията началникът на белодробното отделение д-р Веселин Калфов и обяснява, че костта е извадена с помощта на фибробронхоскоп.

Токът пада, ЕВН заплаши с режим, четем още от първа страница на всекидневника. За сагата с кмета на Узунджово пише вестникът на втората си страница.

Търсят Ванчо, полицията не може да го намери 8 месеца, за да го разпита за 200 мъртви души в списъците. 

И още от Новинар юг – Съдят крадец на самоличност. Хасковлията Панайот Пенев източил 30 000 лева от банки с фалшиви лични карти.

От вестника разбираме още, че астрологът Емил Лещански е призован да се яви на разпит пред дознател в Хасково на 15 юни.

МВР дири кмет с месеци, репортери го намират – това е челното заглавие на вестник „Хасковска Марица“ днес.

И още от първа страница- Ваня от Бисер разпродава всичко, за да живее. Единствената жена с присадено сърце в региона изнемогва заради скъпите лекарства информира вестника.

15-годишна ученичка влезе в Софийския, четем от втората страница на „Хасковска Марица“.

Младежи почетоха Ботев с рисунка и стих – друга информация от страниците на Хасковска Марица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.06.2009 11:54 11:54

Аман от безобразните ви правописни грешки- единствената жена с присЪдено сърце.Един вид някой с нормативен закон и го е присъдил,а не присАдил.

Back to top button