Преса

Преглед на печата – 8 юни

Преса34 градуси на сянка, 30-ина % активност – челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Селяните избраха полето пред урната, е коментарът на вестника. Евродепутати вкарват ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Синята коалиция, НДСВ и Лидер, според предварителните прогнози, отпечатани на първа страница.

В Александрово е погребан цар– голямото заглавие от втора страница. Цитиран е известният български траколог професор Иван Маразов. Над 120 000 посетители годишно в новия музей, прогнозира професорът.

Спипаха 17-годишен за серийни грабежи – друг акцент от ежедневника. Асен е хванат след нападение на улица „Найден Геров“ в Димитровград, подозират го за засади на още две възрастни жени.

Другите заглавия от „Новинар юг“ в понеделник: Пищни салтанати за отварянето на Капъкуле. Обновеният граничен пункт ще бъде открит официално на 17 юни. „Позитано“ изработи хасковските червени. Заради твърдоглавието на местните лидери проектолистата за парламентарния вот вероятно ще бъде обърната с хастара и професор Маргаритов няма да е трети. След 10 години дрямане 300 000 тона боклуци засипват региона.

Евроизбори под натиск, е голямото заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“. Изселници в Турция гласуват масово, в Минералнобанско плашат с бой членове на РИК. Сигнали за контролиран корпоративен вот в Димитровград заляха партийни централи. В Симеоновград до обяд избирателите се подписват на неподпечатани списъци.

Караманци в топ 10 на двойкаджиите от матурите– следващата тема в броя. Малко над 3 е средният успех на абитуриентите в училището там.

Жега! 34 градуса на сянка, отчита друга дописка на първа страница. Малко повече от градус отдели Хасково от топлинен рекорд вчера.

И още теми в броя днес: Милионерът Ваньо Кеча става митничар. 75 картини на Лицо на изложба в София. Полиция спаси 153 защитени костенурки. Със салюти и агнешко откриха риболовния сезон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button