Преса

Преглед на печата – 12 юни

ПресаВлекач и 5коли на пепел– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Камионът с возилата се запалил в движение на пътя между Тополовград и Елхово след късо съединение в елинсталацията му.

Болницата дава 5 милиона за заплати, 2 за илачи – темата на водещата публикация. Държавата вдига капитала на хасковската многопрофилна болница, общините остават с мижави проценти. Над 2 700 000 лева е загубата на областната лечебница за миналата година. Общото събрание на болницата е насрочено за 23-ти този месец.

24 ученички признаха, че правят секс за пари– друг акцент от първа страница на вестника. Това обявиха вчера от хасковската фондация „Толерантност и взаимопомощ“. По-голямата част от девойките вече са напуснали школата си.

Автокъщи разпродават заради кризата
, съобщава публикация на втора страница. Въпреки че цените на колите са паднали с 40%, търговията е замряла.

Хасковски съдии под натиск
, е голямото заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“.Върховният административен съдия Галя Костова, която известно време бе шеф на Окръжния съд в Хасково, влияе на част от съдиите в областния град със служебното си положение и лични контакти. Това твърди хасковлийката Росица Язаджиева в жалба до Върховната административна прокуратура.

20 лева за тон боклук в Гарваново
. Дописка под заглавието информира, че таксата за депониране ще бъде гласувана по предложение на кмета Георги Иванов на предстоящото заседание на Общински съвет-Хасково.

Детските градини във ваканция на ротационен принцип, съобщава още „Хасковска Марица“. Заради намалелия брой деца, които ги посещават през лятото, градините в общината излизат във ваканция по график. Родителите могат да пренасочат децата си към работещите.

И още от заглавията в броя днес: 21 партии и коалиции в битка за Хасково. Учителка и пенсионерка разменят удари заради кражба на вода. Георги Манолов с руски почетен знак. Хайдушкият манастир „Света Троица“ събира гости.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button